GTV - Пич, оправи ми колата! (Pimp my ride - MTV)
Шоуто на МТВ “Пич, оправи ми колата!” прави подарък на няколко, избрани след жребий, щастливци. Любимите и грохнали коли на избраниците се взимат от собствениците им за кратко. При затворени врати екип от супер-механици, поправят, боядисват и променят изцяло външния вид на возилото. Внимание се обръща дори и на най-дребните подробности! Нима всички не мечтаем това да ни се случи наистина!

GTV - Автодосиета
Научно-популярен документален сериал, който ще ви запознае с историята и всички аспекти от автомобилните състезания. Поредицата ще задоволи изискванията и вкуса и на най-запаления почитател. „Автодосиета” е създаден през 2005 г и включва 52 епизода, групирани в следните категории: Състезатели, Коли и отбори, Ралита и писти, и Легенди. Документалната поредица е идеалният начин да отбележим 100-годишнината от началото на Grand Prix.

GTV - Легендата Ферари!
Документална поредица от 23 епизода, представяща създаването и развитието на марката Ферари. Реализирана с много автентични кадри от средата на миналият век, интервюта със собственици, дизайнери и пилоти. Една истинска приказка за сбъднати мечти на подиумите и на пистата.

GTV - Тунинг мания! (Trick it out)
"Тунинг мания" е развлекателно шоу на MTV, което е приветствано от авто маниаците навсякъде, където се излъчва. Замисълът на предаването е следният: 2 отбора от по четирима души (професионалисти в областта на автомобилния тунинг) се състезават във всеки епизод по конкретна задача. Тук техническите характеристики минават на заден план - най-важно е зрителното въздействие.
Всеки епизод проследява целия процес по модифицирането на колата - от планирането, през избора и поръчката на съответните части, техния монтаж и, разбира се, кулминационния момент, в който двете готови коли застават една до друга и биват оценени.

GTV - Колите на милиардерите! (Billionaires car club)
"Колите на милиардерите" е автомобилно шоу, чрез което зрителите на GTV ще могат да се докоснат до най-желаните автомобили в света. Най-луксозните класически возила се разглеждат в детайли както отвън. Предаването дава поглед зад кулисите на света на свръх богатите собственици на автомобили.
"Колите на милиардерите" се състои от 13 епизода, всеки с продължителност от 1 час. Водещ е Андрю Файърстоун (внук на създателя на гумите "Файърстоун"), който прилага дългогодишния си автомобилен опит, за да представи в детайли най-желаните возила в света.
Във всеки епзизод има сегмент с участието на известния реставратор на класически коли Боб Смит. Той е световно признат и то не само заради нервероятните си умения да вдъхва живот на всеки автомобил, до който се докосне.

 


Copyright © ClassicCars.bg 2006 - 2009.
Всички права запазени!